Sponsoring

Hockey ondersteunen via Sponsoring

Hockey, een constant groeiende sport

Hockey in België is constant aan het groeien. In 1920 hadden we 12 clubs, 31 in 1935, 38 in 1950, 58 in 1979 en 67 vandaag. Elk jaar mogen we nieuwe hockeyclubs verwelkomen.

Meer dan 40.000 mannelijke en vrouwelijke spelers in hockey vandaag, en samen met hen ook fans, vrienden en familie (50% zijn jongeren onder de 18 jaar oud en 33% zijn vrouwen) die afzakken naar onze clubs.

Hockey groeit gestaag 3-6% per jaar, en sinds vijftien jaar. Dankzij de prestatie van het Red Lions tijdens de Olympische Spelen in Beijing in 2008 en de vele uitstekende resultaten van de nationale ploegen, stijgt het aantal leden te  nog  sneller (10-15% per jaar).

Hockey zet vele belangrijke waarden in de samenleving in deverf: familie, sport, respect, vriendschap, en transcendentie ...

Het potentieel van de Royal Baudouin Hockey Club

Royal Baudouin THC heeft ook mede kunnen profiteren van deze positieve ontwikkeling en telt nu bijna 500 leden. Dat is meer dan zes keer het aantal leden in 1999. De Royal Baudouin Hockey Club  groeit constant en is daarom een ideale partner voor bedrijven die gevestigd zijn in de buurt van de club.

De diversiteit van de leden van de club (sociale afkomst, cultuur en taal) vertegenwoordigt ook een toegevoegde waarde aan een zakenpartner:

  • Elk weekend tijdens het kampioenschap, spelen een dertigtal teams uit heel België om de beurt op het hockeyveld  en dat brengt +/- 600 mensen op het veld van Royal Baudouin THC. 
  • 400 trainers, coaches, managers, supporters volgen regelmatig alle teams.
  • Honderden fans die onze ijverige elite teams elk weekend volgen.
  • Resultaten en de periodieke verslagen worden gepubliceerd in kranten (Le Soir, La Libre Belgique, La Dernière Heure, La Lanterne, 7Dimanche, Het Laatste Nieuws, Nieuws Hockey, etc.).
  • Reportages worden uitgezonden op AB3, Ring TV

De nieuwe dynamische leiding en een gezond en duurzaam beheer van de club zal ook worden gekoppeld aan een bereidwillige partner.

Zoals u ziet is de Royal Baudouin Hockey Club is een ideale partner met regionale en nationale zichtbaarheid, met behoud van een gezonde en sterke identiteit.

Verschillende sponsoring formules

Het is op de club mogelijk om de best gepaste methode te vinden om u visbiliteit te garanderen. Beginnend met online aanwezigheid, of via banners rond het veld of dichtbij de goals, tot uw logo op de shirts van de vele spelers. Aan u de keuze ! 

Ok, en nu ? 

Interesse? Wil u er meer over weten? Neem dan gerust contact op met Bart de Bruyne : bart@baudouin.be ! 

Tot binnenkort!

Onze Sponsors